yläpalkki

Sari Lehtinen

Musiikkikoulun perustaja Sari Lehtinen miehensä Keijon ja lastensa Sannin ja Onnin kanssa Musiikkikoulu Onnin perustaja ("Onnila" tuttujen kesken) Sari Lehtinen on syntyperäinen nokialainen, naimisissa ja kahden lapsen äiti. Sari on pyörinyt pienestä pitäen Nokian musiikkikuvioissa, eikä vähiten mieskuoroympyröissä, sillä Sarin isä Rainer Lehtinen on ollut Nokian Työväen Mieskuoron pitkäaikaisin johtaja. Sari on koulutukseltaan Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri ja diplomi-pianisti. Valmistumisensa jälkeen keväällä 1995 hän sai pianonsoiton lehtorin viran Loimaan seudun musiikkiopistosta. Työuraan sisältyy yhden vuoden syrjähyppy Keravan musiikkiopistoon. Sitten maaliskuussa 2003 syntyi Onni ja marraskuussa 2004 Sanni ja silloin viimeistään kävi selväksi, että paluu Loimaalle töihin ei ole enää mahdollinen pitkän työmatkan vuoksi. Sari teki rohkean päätöksen irtisanoutua Loimaalta ja alkoi hahmotella ajatusta oman yksityisen musiikkikoulun perustamisesta Nokialle. Sarin opetusaineita ovat pianonsoitto, lauluryhmä yhdessä miehensä Keijon kanssa sekä yhteissoitto. Lisäksi Sari pitää muskaria ja soitinvalmennusta alkaen aikuiselle ja lapselle yhdessä tarkoitetusta vauvamuskarista kuusivuotiaiden eskarimuskariryhmään.

Keijo Rantanen

Keijo on siviiliammatiltaan historian tutkija oppiarvonaan filosofian maisteri, mutta hänen harrastus numero yksi on lapsesta saakka ollut musiikki. Keijo ohjaa lauluryhmää Sarin kanssa.

Niko Ronimus

Niko Ronimus Niko kutsuu itseään musiikin sekatyöläiseksi. Kuopiosta kotoisin oleva, nykyään Pirkkalassa perheensä kanssa asuva Niko on opiskellut Tampereen Konservatoriossa musiikinohjaajaksi (2000). Lyömäsoittajana hän on vieraillut useissa Suomen sinfonia-orkestereissa, mutta myös rock-, jazz-, kansanmusiikki-, teatteri- ja kamarimusiikkiprojekteja on riittänyt. Nokialla Niko vaikuttaa myös Nokian Työväen Mieskuoron varalaulunjohtajana. Onnilassa Niko laittaa rytmit kohdalleen lyömäsoitinopettajana.

Harri Jokihaara

Harri Jokihaara Tampereella perheensä kanssa asuva Harri Jokihaara tuo Musiikkikoulu Onniin kansainvälisiä tuulia Luxemburgista asti: Harri on valmistunut Luxemburgin Konservatorion pop - jazz- osastolta pääaineenaan saksofoni ja vahvana sivuaineenaan kitara. Mukavan miehen maineessa oleva Harri keikkailee moninaisissa jazz- ja tanssiorkestereissa sekä ohjaa Onnilan klarinetistit, saksofonistit, kitaristit ja basisitit oikealle tielle. Bänditoiminta on myös Harrin heiniä.

Sari Lehtinen: 050 339 7219  |  "Musiikki on iloinen asia ja hyvä elinikäinen kaveri!"